Planner/ coördinator facilitaire zaken

Ben jij sterk in plannen en organiseren en denk jij niet in problemen maar in oplossingen? Heb jij daarnaast de gave om vooruit te kijken en ben je stressbestendig, dan zijn wij op zoek naar jou! Lees verder wat wij je kunnen bieden.

Wegens een verschuiving binnen ons team, zijn wij per direct op zoek naar een: Planner/ coördinator facilitaire zaken.

Wie is DG Select?

DG Select, gevestigd in Steenbergen, is een uitzendbureau gericht op het uitzenden en detacheren van Nederlandse en Oost-Europese arbeidskrachten in de techniek, transport, productie, verpakking en logistieke sector.

Wij zijn in staat om de beste kwaliteit en ondersteuning te bieden aan zowel de opdrachtgevers maar uiteraard ook aan de werknemers zelf. Kernwoorden voor ons team zijn: daadkracht, betrokkenheid, continuïteit en kwaliteit. Wij zorgen voor de juiste werknemers op de juiste plek. 

Jouw verantwoordelijkheden

In de functie van planner/ coördinator facilitaire zaken ben jij verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken binnen onze organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het indelen van onze buitenlandse uitzendkrachten in een van onze huizen en regelt het vervoer voor deze medewerkers (auto’s, fietsen).

Jij bent verantwoordelijk voor onze transportmiddelen en de status van onze huizen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten op het gebied van facilitaire zaken. Jij maakt de weekplanningen voor onze opdrachtgevers en voert eventuele wijzigingen door. Daarnaast hou jij je bezig met het administreren van facilitaire zaken, sleuteloverdrachten en inspecties van de huizen.

Jouw kwaliteiten

  • Sterk in plannen en organiseren;
  • Helicopterview, analytisch en accuraat;
  • Het vermogen om actief mee te denken over efficiëntie en verbetering;
  • Weet het overzicht te bewaren.

Functie-eisen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Tenminste 4 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met MS Office (Outlook, Word, Excel);

Wat bieden wij jou?

Je werk speelt zich af in een informele, uitdagende omgeving. Na bewezen geschiktheid heb je uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden je een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar: werving@dgselect.nl.