Senior accountmanager

Ben jij klantgericht, commercieel en word jij blij van het behalen van targets? Lees dan verder wat wij jou kunnen bieden. Wij zijn op zoek naar een: (Senior) accountmanager.

 

Wie is DG Select?

DG Select, gevestigd in Steenbergen, is een uitzendbureau gericht op het uitzenden en detacheren van Nederlandse en Oost-Europese arbeidskrachten in de techniek, transport, productie, verpakking en logistieke sector.

Wij zijn in staat om de beste kwaliteit en ondersteuning te bieden
aan zowel de opdrachtgevers maar uiteraard ook aan de werknemers zelf. Kernwoorden voor ons team zijn: daadkracht, betrokkenheid, continuïteit en kwaliteit. Wij zorgen voor de juiste werknemers op de juiste plek. 

 

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden en uitdiepen van contacten met bestaande opdrachtgevers, daarnaast ligt er een grote nadruk op het binnenhalen van nieuwe accounts. Je denkt proactief mee over de verschillende manieren van marktbewerking en lucratieve marketingacties. Jij zoekt klanten op en weet jouw portfolio uit te breiden en bent een kei in het uitvoeren van “koude acquisitie”.

Daarnaast onderhoudt je intensief contact met je collega’s op de binnendienst, bewaak je de commerciële processen, je stelt offertes op, voert tariefonderhandelingen met (potentiële) opdrachtgevers en je draagt zorg voor de administratieve verwerking van dit alles. Je bent voornamelijk ‘op de baan’, maar komt aan het eind van de werkdag even de balans opmaken en je administratie verwerken.

 

Jouw kwaliteiten

 • Commercieel en klantgericht;
 • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de
  Nederlandse en Engelse taal;
 • Proactief en volhardend (niet agressief);
 • Analytisch en accuraat;
 • Weet het overzicht te bewaren.

 

Functie-eisen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Tenminste 3 jaar ervaring als (Senior) accountmanager;
 • Je bent bereid om mee te draaien in de bereikbaarheidsdienst (ca.
  1 keer per 4 weken);

 

Wat bieden wij jou?

Je werk speelt zich af in een informele, uitdagende omgeving. Na bewezen
geschiktheid heb je uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden je een
marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw
achtergrond en ervaring.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar: werving@dgselect.nl.