Accountmanager buitendienst 32-40 uur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven accountmanager voor in de buitendienst. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, innovatief en weet jij ons netwerk te vergroten?
Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wie zijn wij?
DG Select heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het werven van personeel voor bedrijven die actief zijn in diverse branches, waaronder logistiek, productie, transport en techniek. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in Zuid-Nederland. Wij werven medewerkers niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten, in meer dan 10 Europese landen. Hiermee voorzien wij onze opdrachtgevers van kwalitatief en gemotiveerd personeel. Binnen DG Select zijn de lijnen kort en heerst er een no-nonsense cultuur.

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het scoren van nieuwe klanten en beheer je daarnaast ook de relaties met de huidige klanten en bouw je deze verder uit. Jouw werkgebied zijn de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. DG Select heeft in Zuid Nederland al een mooi portfolio aan klanten. Aan jou de taak om te zorgen voor nog meer naamsbekendheid. Door middel van je eigen marktbewerkingsplan stel je duidelijke en realistische doelen en ga je de markt verder veroveren. Je bent en blijft in gesprek met (potentiële) opdrachtgevers en grijpt kansen op new business aan.
Je werkt nauw samen met je collega’s van de binnendienst. Samen zorgen jullie voor de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Je bent betrokken bij tender trajecten en je denkt mee over salesactiviteiten. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden zoals het opstellen van offertes, het registreren van afspraken en het maken van overeenkomsten met nieuwe opdrachtgevers.

Wat verwachten wij van jou?
– Ervaring in een soortgelijke functie
– Je beschikt over een klantgerichte houding en bent commercieel ingesteld
– Ervaring in de uitzendbranche is een pre
– Je hebt geen 9-5 mentaliteit en bent bereid om mee te draaien in de bereikbaarheidsdienst

Wat mag je van ons verwachten?
– De vrijheid om deze functie naar eigen creativiteit in te vullen
– Auto van de zaak, laptop en telefoon
– Een aantrekkelijke bonusregeling
– 25 vakantiedagen
– Een marktconform salaris €2.500,- / €3.500 ,- op basis van een 40-urige werkweek
– Uitzicht op vast dienstverband

Interesse?
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jelle van Nes, Vestigingsmanager 06-11840871. Of solliciteer direct en stuur je cv en motivatie naar jvannes@dgselect.nl.