Coördinator flexpool 32-40 uur

Samen met je collega’s kijken naar creatieve mogelijkheden en nieuwe ideeën, dat is wat deze leuke functie van Coördinator flexpool jou onder andere te bieden heeft. Ben jij vernieuwend en nieuwsgierig?
Wellicht is dit dan jouw ideale baan.

Wie zijn wij?
DG Select heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het werven van personeel voor bedrijven die actief zijn in diverse branches, waaronder logistiek, productie, transport en techniek. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in Zuid-Nederland. Wij werven medewerkers niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten, in meer dan 10 Europese landen. Hiermee voorzien wij onze opdrachtgevers van kwalitatief en gemotiveerd personeel. Binnen DG Select zijn de lijnen kort en heerst er een no-nonsense cultuur.

Wat ga je doen?
Als Coördinator flexpool ben jij het eerste aanspreekpunt voor al onze werknemers. Met jouw persoonlijke aanpak ken jij ook de wensen, behoeften en de persoonlijke situatie waardoor zij altijd kunnen terugvallen op jou. Wanneer er nieuwe vacatures binnenkomen is het jouw taak om de ideale kandidaat te vinden, hiervoor maak je gebruik van diverse on- en offline tools. Ook onderhoud je de contacten met de externe wervingsbureau’s in het buitenland

Social media kent voor jou geen geheimen en jij weet met je creativiteit de online branding, samen met je collega’s op hoog niveau te bewaken. Je werkt intensief samen met de commerciële afdeling zodat er altijd een goede balans is tussen vacatures en ‘potentiële’ nieuwe werknemers. Daarnaast houd je de weekplanning bij voor zowel de klant, als de medewerker zodat deze voor iedereen helder en overzichtelijk is.

Wat verwachten wij van jou?
– Je hebt ervaring in een soort gelijke functie
– Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Je bent nauwkeurig en weet de juiste prioriteiten te stellen
– Jij kent de weg in de wereld van social media
– Je hebt geen 9-5 mentaliteit en je bent bereid mee te draaien in de bereikbaarheidsdienst

Wat kan je van ons verwachten?
– Een zelfstandige functie binnen een gezellig en informeel bedrijf
– Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen
– 25 vakantiedagen
– Uitzicht op een vast dienstverband
– Salaris tussen €2300 – €3000 afhankelijk van je werkervaring

Interesse?
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jelle van Nes, Vestigingsmanager 06-11840871. Of solliciteer direct en stuur je cv en motivatie naar jvannes@dgselect.nl