Functie: Allround – Planner

Voor een relatie van ons een transportonderneming in Middelharnis zijn we op zoek naar een Allround – Planner. De planner is  verantwoordelijk voor de in- en verkoop van (inter-)nationale transporten. Daarnaast wordt er samengewerkt met collega vervoerders en worden charters ingezet Het bedrijf kenmerkt zich door zowel kwalitatieve als kwantitatieve groei.

Functieomschrijving:

We zijn op zoek naar een ambitieuze Planner. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van de afdeling. Je onderhoud goede contacten met bestaande klanten. De opstart en begeleiding van nieuwe klanten valt ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je werkzaamheden zullen naast de hiervoor genoemde zaken bestaan uit het opzetten van een zo optimaal mogelijke (retouren)planning. Projecten / werkzaamheden welke bij de functie horen zijn:

 • Aansturen van de chauffeurs.
 • Verdere professionalisering van de transport planning
 • Optimalisatie en uitbreiden van bestaande processen
 • Onderhouden van contacten met relaties|

Wie ben jij:

 • HBO of MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een logistieke opleiding
 • Meerjarige werkervaring als transport planner
 • Kennis en ervaring in Internationaal transport is een pre
 • Kennis en ervaring met TMS- en plansystemen
 • Collegiaal, stressbestendig en oplossingsgericht.
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal (Frans is een pre)
 • Communicatief sterk, besluitvaardig en een teamplayer
 • Ervaring in planning minimaal 3 jaar
 • Taal: Frans (Pré), Nederlands, Engels en Duits (Vereist)

Wat krijg je ervoor terug:

Werken bij een dynamisch en ondernemend bedrijf. We hebben passie voor wat we doen en zijn gedreven om het onze klanten naar de zin te maken. Plezier in het werk, klanten helpen, ontwikkelen en ondernemen typeert de organisatie. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en een flexibele instelling zijn kenmerkend voor de organisatie. Een goed salaris (op basis van ervaring en kennis).

 • Een marktconform salaris;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling

Stuur ons een chat bericht 0031 (0) 652853523 of stuur je cv direct naar info@dgselect.nl. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook  0031 (0) 167 538 870