Intercedent/ commercieel medewerker

Intercedent/commercieel medewerker binnendienst  (40 uur per week)

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een Intercedent. DG Select is een uitzendbureau gevestigd in Steenbergen. We zenen mensen uit in de logistiek, productie en techniek.

In de functie van Intercedent ben jij samen met je collega verantwoordelijk voor de het zoeken van de juiste match tussen opdrachtgever en uitzendkracht. Je bent de spil in de uitdagende processen omtrent het uitzenden van Nederlandse en Oost-Europese arbeidskrachten. Je onderhoud intensief contact met onze buitenlandse wervingsbureau ’s en met uitzendkrachten via onder meer social media.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de facilitaire zaken van ons uitzendbureau;  je regelt het vervoer naar Nederland, de indeling van de huizen en het wagenpark beheer. Je bent tevens het eerste aanspreekpunt voor alle werknemers met betrekking tot alle lopende zaken.

Wat wij vragen

  • Afgeronde MBO opleiding in een commerciële richting
  • Klantvriendelijk en commerciële instelling
  • Resultaatgerichte instelling
  • Stressbestendigheid,
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij bieden

  • Uitdagende baan binnen een dynamisch groeiend bedrijf;
  • Een gezellige informele werksfeer;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
  • Na tijdelijk dienstverband; uitzicht op vast dienstverband

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag jouw reactie! Dat kan door je CV te sturen naar werving@dgselect.nl. Voor meer informatie of vragen over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0167 538 870