Accountmanager 32-40 uur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven accountmanager. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, innovatief en weet jij hoe je business kunt vergroten? Heb je ervaring in de uitzendbranche en ben je toe aan een volgende stap in je carrière?
Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wie zijn wij?
DG Select heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het werven van personeel voor bedrijven die actief zijn in diverse branches, waaronder logistiek, productie, transport en techniek. Vanuit Steenbergen werken wij voor opdrachtgevers in Zuid Nederland. Wij werven onze medewerkers niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten, in meer dan 10 Europese landen. Wij zijn in staat om onze opdrachtgevers altijd te voorzien van kwalitatief en gemotiveerd personeel. Bij ons zijn de lijnen kort, heerst er een open communicatie en een no-nonsense cultuur.

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het maken van een marktbewerkingsplan. Door duidelijke en realistische doelen te stellen ga jij samen met je collega’s de markt verder veroveren. Je gaat in gesprek met (potentiële) opdrachtgevers en grijpt alle kansen op new business aan.
Naast het scoren van nieuwe klanten beheer je de relaties met de huidige klanten en bouw je deze verder uit. Jouw werkgebied bestaat uit de provincies Zuid- Holland, Zeeland en Noord Brabant. DG Select heeft in Zuid Nederland al een mooi portfolio aan klanten. Aan jou de taak om te zorgen voor nog meer naamsbekendheid.

Naast je activiteiten in de buitendienst, werk je nauw samen met je collega recruiter, zodat de perfecte match tussen klant en kandidaat gemaakt kan worden en ben je verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden. Je bent betrokken bij tender trajecten en je denk mee over salesactiviteiten.

Wat verwachten wij van jou?
– Je bent in staat te communiceren op verschillende niveaus
– Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie.
– Ervaring in de uitzendbranche is een pre
– Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
– Je hebt geen 9-5 mentaliteit en bent bereid om mee te draaien in de bereikbaarheidsdienst

Wat kan je van ons verwachten?
Een dynamische en verantwoordelijke functie in een leuk en informeel bedrijf
– Een aantrekkelijke autoregeling en mobiele telefoon
– Een pensioentoeslag en 25 vakantiedagen
– Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
– Salaris tussen €2500 – €3500 afhankelijk van je werkervaring

Interesse?
Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan en stuur je cv en motivatie naar onze recuiter Jessica Kaper via werving@dgselect.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 0167-538870. Of stuur een whatsapp bericht naar 06-33260863.