Logistieke werknemer goederen

Binnen deze functie ga je aan de slag als logistiek medewerker. Het bedrijf heeft magazijnen in Roosendaal. Ze zijn speciaal ontworpen om gevaarlijke goederen op te slaan. Ook kunnen ze hier voedsel en diervoeders opslaan. Op meerdere locaties hebben zij teams die gecertificeerd zijn volgens GMP+ en ISO 22000. Zij behandelen alle goederen, groot en klein, die gepelletiseerd of verpakt kunnen worden in grote zakken, maar ook bulkproducten en zeer grote producten. Onze klant heeft geschikte opslagruimte.


De werkzaamheden bestaan ​​uit het verwijderen van de mallen van de gegoten betonnen delen, het reinigen van de mallen en het monteren van de mallen voor de volgende gietfase. Dit omvat ook het voorzien van de mal van bewapening. Het bedrijf gaat er ook vanuit dat je de bezem ophaalt en zo nodig de werkplek schoonmaakt en hard werkt als er voorbereidingen moeten worden getroffen voor de volgende dag. Het is dus niet alleen productiewerk maar het is ook heel afwisselend omdat opdrachten elke 2-3 maanden wisselen.


Wat zoeken we:
Engels sprekend, Nederlands is een pré
Aantoonbaar technisch inzicht (bijvoorbeeld doordat je eerder in een soortgelijke functie hebt gewerkt)
Ervaring is niet vereist, maar je bent wel sneller inzetbaar voor deze klant op dat moment.
Salaris is €11,05 p.u. Medewerkers werken in dagdienst (7:30 -16:30).