Diensten

Zoekt u gemotiveerde en flexibele arbeidskrachten?

Dan bent u bij ons op het juiste adres! Onze medewerkers steken graag hun handen uit de mouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van Nederlandse en Oost Europese arbeidskrachten in verschillende sectoren zoals oa. techniek, transport, productie, verpakking en logistiek.We passen onze dienstverlening graag aan op uw bedrijfsvoering en wensen.Door onze flexibiliteit, korte lijnen en deskundigheid is onze organisatie in staat om de meest voorkomende vragen over alles wat te maken heeft met arbeid te beantwoorden en op deze manier een betrouwbare en gewaardeerde partner voor u te zijn. De werving en selectie van onze Nederlandse mensen doen wij veelal middels ons, door de jaren heen, breed opgebouwde netwerk aan mensen. Door ons goed te verplaatsen in de vraag van onze klanten weten wij de juiste match te maken.

De werving en selectie van onze Oost Europese mensen doen wij in samenwerking met onze wervingskantoren in het buitenland en gebeurd zeer zorgvuldig. Wij zoeken mensen met een hands-on mentaliteit die het een uitdaging vinden om in Nederland te werk gesteld te worden. De mentaliteit van onze Oost-Europese krachten kan gekenmerkt worden als loyaal, hard werkend en met een goed arbeidsmoraal. Onze ervaring is dat als mensen zich thuis voelen bij de opdrachtgever, zij graag terugkeren bij dezelfde werkgever.


Bovendien is ons team 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor eventuele calamiteiten. Enkele voordelen van inlenen bij onze uitzendorganisatie zijn:

  • Geen dure sollicitatie-, selectie- of wervingsprocedures.
  • Geen kosten aan uw salaris- en personeelsadministratie, arbodienst, ziektewetverzekering met eigen risico en alle hieruit voortvloeiende werkgevers verplichtingen.
  • Geen aansprakelijkheid over afdrachten van belastingen en sociale lasten (de inlenersaansprakelijkheid) vanwege onze NEN 4400-1 certificering.
  • Verloning via onze uitzendorganisatie kan de proeftijd verlengen tot max. 5,5 jaar.