Werknemer

Werknemer – Op zoek naar werk?

Ben je op zoek naar een baan? Wij helpen je graag bij het vinden van de baan die het beste bij je past.

Solliciteer op één van onze openstaande vacatures.

Maar je kunt je ook geheel vrijblijvend inschrijven via het inschrijfformulier hiernaast of mail ons office@dgselect.nl en wij gaan voor je op zoek naar een baan die bij jou aansluit. Laat hiervoor je opleidingsniveau en gewenste functie weten in het bericht.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Onze werkwijze

Kandidaten die worden ingeschreven bij DG Select, worden uitgenodigd om persoonlijk kennis te komen maken bij ons uitzendbureau. Wij investeren graag onze tijd in het persoonlijk spreken van de kandidaat om hiermee zijn/haar wensen, opleiding en motivatie goed vast te kunnen stellen. Hierdoor is het voor ons mogelijk een juiste match te maken met de openstaande vacatures of contact te leggen met de juiste opdrachtgevers. Verder begeleiden wij sollicitatiegesprekken waar nodig en begeleiden wij onze kandidaten ook na indiensttreding. Voor dringende zaken zijn wij voor onze medewerkers 24 uur per dag bereikbaar.

Inschrijfformulier    * = verplicht

    Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Bij het verzenden van dit formulier ga je automatisch akkoord met ons Privacy Statement.